Partners

Partners

Menu

Innovam is hét kennis- en opleidingsinstituut voor de mobiliteitsbranche.

Ons doel is zorgen voor voldoende gekwalificeerde medewerkers in de mobiliteitsbranche. Dit willen we oa bereiken door onderwijsinstellingen te ondersteunen bij het realiseren van modern en innovatief onderwijs. Daarnaast streven wij ernaar dat beroepsonderwijs en arbeidsmarkt elkaar aanvullen en versterken.

Wij werken mee aan een sterke en gezonde branche en zorgen voor verbinding, kennisdeling en vooruitgang van bedrijven, scholen en medewerkers.

Meer weten?
Wij vertellen je graag meer! Kijk op onze website voor meer informatie.


IBKI - Examinering en Certificering voor de mobiliteitsbranche

IBKI is binnen de mobiliteitsbranche toonaangevend als het gaat om het ontwikkelen en afnemen van theorie- en praktijkexamens. Wij stemmen onze werkzaamheden nauwkeurig af met onze opdrachtgevers en de branche. Zo garanderen wij dat onze examens goed aansluiten op de dagelijkse praktijk.

Meer weten?
Kijk op www.ibki.nl


Passie voor je vak? De Vereniging van Automobieltechnici ATC brengt je verder in mobiele techniek!

De ATC staat voor: 
• Presentaties
• Excursies
• Meepraten over de APK
• Kennisuitwisseling
• Het vakblad AMT

Een vereniging waar je pas echt wijzer van wordt!

Meer weten?
Kijk op www.atcnl.nl 


Automotive Academy

Automotive Academy is hét kennisinstituut voor de autotechnicus en stelt monteur, kader en werkplaatsmanagement in staat de kennis op peil te houden en zelfs te verhogen. Automotive Academy bedient toekomstgerichte ondernemers die weten dat de continuïteit in de sector vereist dat autobedrijven en haar medewerkers aanhaken, bijblijven en opschakelen. Automotive Academy biedt het breedste pakket praktijkgerichte opleidingen en -trainingen in de automotive sector. De meest gerenommeerde opleiders van Nederland hebben vanaf nu één portaal. Cursisten kunnen trainen bij AutoNiveau, GMTO, Innovam en Ochse Training & Coaching. Daarbij kan er gekozen worden voor meerjarige opleidingstrajecten of ad hoc expertmodules (trainingen) op zowel technisch als commercieel vlak.

Meer weten?
Kijk op www.automotiveacademy.nl